| Author |
Topic  |
|
|
mona
Nonnegotiable

2250 Posts
|
Posted - October 09 2007 : 14:16:41
|
Кој од нас сеуште гледа цртани филмови? Кои? Краткометражни или долгометражни повеќе гледате? Во друштво? Сами?
Кој ви беше омилен цртан лик од детството се сеќавате? Со кој цртан карактер најмногу се смеевте?
|
Don't play hard to get with a woman who's hard to get. |
|
|
bachko2
шкорпија

4225 Posts
|
Posted - October 09 2007 : 14:35:52
|
Јас гледам, ЈАС гледам....  
Не да ги гледам, него ги обожавам. Па и си ги купувам. Не знам некој дали гледал Ајс Ејџ ( Ice Age )ама едвај чекав да излезе вториот дел да си купам. Си ги имам и Шрек, кец, два и три, Барајќи го Нимо, маље више сите долгометражни цртани.
|
Мирко, пази метак.....( ми фали смаjлито што пука )
|
|
report to moderator
|
 |
|
|
eva2marija
- - - - - -

1672 Posts
|
Posted - October 09 2007 : 15:46:19
|
Ama sekako. Znam i da sednam so kerkickata zaedno da gledam.
Jas izrsnav so "Biene Maja", "Pipi dolgiot corap" "Macorot vo cizmi", a ako Tom i Jery gi zakacam den-denes - do kraj gi gledam - Najomileni mi se.
Poaktuelno od Filmovi: isto Ice Age 1 i 2, Nemo, Madagaskar - drugo nisto od dolgometrazni.
|
|
report to moderator
|
 |
|
|
Mandrak
Тотално луд

3476 Posts
|
Posted - October 09 2007 : 17:10:45
|
| quote: | Originally posted by mona
Кој од нас сеуште гледа цртани филмови? Кои? Краткометражни или долгометражни повеќе гледате? Во друштво? Сами?
Кој ви беше омилен цртан лик од детството се сеќавате? Со кој цртан карактер најмногу се смеевте?
|
Не само што ги гледам туку и ги правам...понекогаш |
Fellatio may significantly decrease the risk of breast cancer in women http://murdzplace.com/CNN.htm
|
|
report to moderator
|
 |
|
|
Thief
Администратор

7577 Posts
|
|
|
sisi
Madam Ta Prequ

7061 Posts
|
Posted - October 09 2007 : 18:35:30
|
„Маза и Луња“ „Паја Патак“ „Пинк Пантер“ „Птица итрица“ „Кременко“ „Шеќерко“ „Том и Џери“ „Мики Маус“ „Ла Линеа“- со него најмногу се смеам сеуште.
Од долгометражните ги сакам сите приказни (што ми ги читаше мајка ми додека бев мала. Леле кога беше тоа?!)„ пепелашка“, „црвенкапа“, „пинокио“, „убавицата и ѕверот“, „трнорушка“... ,а го обожавам „Барајќи го Нимо“. „Шрек“ нема шанса со него!
|
The real art of conversation is not only to say the right thing at the right time, but also to leave unsaid the wrong thing at the tempting moment.
|
|
report to moderator
|
 |
|
|
Kirkov A
Земјоделец

434 Posts
|
Posted - October 10 2007 : 01:21:06
|
Пффф па како не, па како не...
Цртани филмови... секако...
Последниве години најомилен ми е Фегхорн Легхорн, ЦАР! Тоа е цртаниот филм со петелот и кучето... го гледам и во друштво и сам зависи како ќе се погоди. Розевиот Пантер :) исто така... тешки лекции има дечкото Пинк ... Том и Џери сум ги изгледал милион пати...
Од долгометражните последен го гледав Ice Age II, пред тоа Шрек I и II...
Аниматрикс исто така ми е меѓу омилените...
Овој со рибите... Еди Марфи го има гласот на главниот лик... незнам како се викаше... исто така закон!
Да, да... абе како мало дете се радувам на цртан филм 
Ајт |
Со Писок Птиците Бегаат Преку Синото Небо, Луѓето Молчат, Крвта Ме Боли Од Чекање |
|
report to moderator
|
 |
|
|
vardarce
Гра

6398 Posts
|
|
|
Jakov
Top Cat

13792 Posts
|
Posted - October 10 2007 : 03:05:10
|
Drugarcinjava

pa posle doaga se ostanato. A toa Pokemoni, Digimoni, Transformersi i slicni trakatanci, prf toa e svetlosni godini daleku od ova. A ako zborime za crtana serija togas se znae
 |
Пријателството е чувство слично на чувството кога ќе се измочаш во панталони: секој може да го забележи, но само ти можеш да ја почувствуваш топлината...
With money in you pocket, you are wise and you are handsome and you sing well, too. - Jewish pronounce
Кога немам попаметна работа
|
|
report to moderator
|
 |
|
|
Sheherezada
Банирана блудница

630 Posts
|
|
|
ZooGraf
X

911 Posts
|
|
|
The_Crow
a state of trance member

1918 Posts
|
Posted - October 10 2007 : 13:04:32
|
| Crtani filmovi kolku toa dobro zvuci posleden pat vnuka mi bese tolku nervozna sto moravme da i go pustime mogli deteto od sumata toa go gledav posleden pat, ne deka sakav da go gledam no sepak bese interesno, na bachko mu davam ruka za ice age jedan i dva, nakon toa meceto usko toa e anthem so se vika u crtanite filmoi ondak scobi duuuuuuuuu i slicnite na hanna i barbara, u posledno vreme go gledam ovoj dekster ahahahaa i negovata mrdnata labaratorija, ma se gazam i onoj pankerot izmrdan ahahhahahaha mu go zaboraviv imeto. |
The One and Only CROW
|
|
report to moderator
|
 |
|
|
bachko2
шкорпија

4225 Posts
|
Posted - October 10 2007 : 13:18:40
|
| Мислиш на Ед, Ед и Еди? |
|
|
report to moderator
|
 |
|
|
The_Crow
a state of trance member

1918 Posts
|
Posted - October 10 2007 : 13:24:29
|
| abe nema u se e upaten backo da na ed mislev koj frik ti e on ahahhaha budala do nemaj kade. |
The One and Only CROW
|
|
report to moderator
|
 |
|
|
eva2marija
- - - - - -

1672 Posts
|
Posted - October 12 2007 : 09:14:37
|
Sum gi zaboravila: Strumpfovi. Tie i den-denes gi trazam po TV-vesnikot, koga igraat. Repriza se, ama nema veza: nemozat da mi stanat dosadni.
|
|
report to moderator
|
 |
|
|
Ivaan
На проба
127 Posts
|
Posted - October 14 2007 : 13:45:10
|
ja gi gleam , a i kako mal najcesto gi gleaf "Pink Panter" "Kamenko" "Tom i JarY" "Garfild" "strumfofi" "scubi-doo" itn.. |
Intel Indside,Idiot Outside |
Edited by - Ivaan on October 14 2007 13:46:34 |
|
report to moderator
|
 |
|
|
mona
Nonnegotiable

2250 Posts
|
Posted - October 17 2007 : 16:13:16
|
Кај ги ископа човече! Хахахахаааа, пола сум ги заборавила...
Значи, горе-доле Вардарац го направил и мојот список.
Од долгометражните нормално Немото, Шрекот и денес го гледав Рататул и истиот го препорачувам на сите големи деца на форумов |
Don't play hard to get with a woman who's hard to get. |
|
report to moderator
|
 |
|
|
bachko2
шкорпија

4225 Posts
|
Posted - October 17 2007 : 16:48:00
|
| quote: | | денес го гледав Рататул и истиот го препорачувам на сите големи деца на форумов |
Баш ќе ѕирнам деновиве... За разлика од тоа што сакаме, ако е за несакање, не ги сакам јапанските цртачи, Дигимони, Покемони и СИТЕ останати хорор цртани.
|
|
|
report to moderator
|
 |
|
|
inqognito
mochko
48 Posts
|
Posted - December 26 2007 : 18:10:06
|
| Сите што ќе ги затекнам на телевизија исто и долгометражни затоа што не сум до толку да изнајмувам или купувам цртани .Па покрај оние амерички психопатски филмови мора да се гледа малку и ова колку ради релаксација :) |
Incomplete ... |
|
report to moderator
|
 |
|
|
InKa
На проба
53 Posts
|
Posted - December 27 2007 : 11:33:40
|
| I jas si gledav i oste gledam i ke gledam :D omilen mi e dexter`s laboratory:D a vo mladite godini mi bese Letaci Medvedi, Grasko Grad,Popaj,Himen,Buckz, i mn drugi na koj ne se sekavam sega:D ali zemano u globala crtanite se za site vozrasti:D |
|
report to moderator
|
 |
|
| |
Topic  |
|