| Author |
Topic  |
|
Makedon-666
Born to be wild
237 Posts
|
Posted - April 21 2006 : 08:22:46
|
|
STO MISLITE ZA TOA?
|
|
|
Unreal
Опуштено

2903 Posts
|
|
|
riba
Алтуна Сејди

1840 Posts
|
Posted - April 21 2006 : 08:44:43
|
Nemam stav za ova posto nemam ni iskustvo. Me interesiraat komentarite na tie sto probale. |
===<a part of the SKOPSKOTO lobi>=== ***(very sweet...isn't EAT?)*** |
|
report to moderator
|
 |
|
|
n/a
deleted

10060 Posts
|
Posted - April 21 2006 : 12:00:41
|
| A mislish deka ako nekoj probal javno ovde ke kazit?Koleske ti se molam:) Na najobichni topici ne odgvorile a ne pa na ovaj:)Inache jas neam probano dosega i ne znam kako e a ne velam deka mozda nemat da probam nekogash....a onaka uz muabet so nekolku poznanicki mi kazale deka imale probano i deka i ne bilo taka losho. |
"A friend in need is a friend indeed, but a friend with weed is better"
|
|
report to moderator
|
 |
|
|
riba
Алтуна Сејди

1840 Posts
|
Posted - April 22 2006 : 09:26:25
|
Se nadevav deka nema da bides u pravo koleske, ama izleze tocno deka nikoj javno nejke da kaze kako e analno. Steta! A bas me kopkase kako e.  Se nadevam barem nekoe maziste sto pruzilo analen ke spodeli nekoe iskusvo. |
|
report to moderator
|
 |
|
|
n/a
deleted

10060 Posts
|
Posted - April 22 2006 : 10:10:20
|
| Mashkive se palet na analen sex koleske...ili nemorat da e analen mojt da e vaginalen ama odpozadi...dogi stajl mi ti se vikat to:))))) |
|
|
report to moderator
|
 |
|
|
slasa
administrator

13431 Posts
|
Posted - April 23 2006 : 03:04:43
|
| quote: | Originally posted by SpaceLily
Mashkive se palet na analen sex koleske...ili nemorat da e analen mojt da e vaginalen ama odpozadi...dogi stajl mi ti se vikat to:)))))
|
 |
www.vmacedonia.com |
|
report to moderator
|
 |
|
|
bliznak
ganjafarmer

2815 Posts
|
Posted - April 23 2006 : 23:32:43
|
море глумење модераторкиве... алал да им е |
KNOWLEDGE is a power, TRUST is only a weakness... |
|
report to moderator
|
 |
|
|
RaGeAnGeL
adJustable maDnesS

15680 Posts
|
Posted - April 23 2006 : 23:48:55
|
| quote: | Originally posted by bliznak
море глумење модераторкиве... алал да им е
|
ti aj kazi si przinaj si dete moje velmeshko |
Sanity is a MadnesS put to good use!
|
|
report to moderator
|
 |
|
|
Unreal
Опуштено

2903 Posts
|
Posted - April 24 2006 : 07:58:00
|
| quote: | Originally posted by riba
Se nadevav deka nema da bides u pravo koleske, ama izleze tocno deka nikoj javno nejke da kaze kako e analno. Steta! A bas me kopkase kako e.  Se nadevam barem nekoe maziste sto pruzilo analen ke spodeli nekoe iskusvo.
|
Дали мора да е мажиште? По мене тоа е работа на избор и волја експериментирање.Мачомен за анален не треба да си. Не мора да значи дека ќе биде подобро, но исто така не мора да значи дека и не би било подобро од вагинален. Сепак,машко не може да каже како е анално,за машкото е сеедно,тоа би било само уште еден вид на задоволство ,задоволство ќе доживее,било да е анално или вагинално,женското е тоа што треба да каже дали било возбудувачки, болно или свеедно? |
Perhaps it is good to have a beautiful mind, but an even greater gift is to discover a beautiful heart.
http://s1.bitefight.ba/c.php?uid=58547
|
|
report to moderator
|
 |
|
|
n/a
deleted

10060 Posts
|
Posted - April 24 2006 : 13:06:18
|
| Bliznak ako imas da kazish neso vo vrska so temava kazi ako ne.... Ne ometaj! |
|
|
report to moderator
|
 |
|
|
riba
Алтуна Сејди

1840 Posts
|
Posted - April 24 2006 : 18:03:02
|
Unreal u pravo si za ova ama kako sto gledas zenite tuka izgleda nemaat sto da kazat  |
|
report to moderator
|
 |
|
|
NINOCHKA
На проба
187 Posts
|
Posted - April 24 2006 : 18:09:29
|
| Mislam deka e mnogu privaten sex. I mislam deka tie sto se vo dolgi vrski treba da go probaat,i moze ke im se svigja :) |
N. |
|
report to moderator
|
 |
|
|
LIDIJA - SKorpija
Opium

2069 Posts
|
Posted - April 24 2006 : 22:34:01
|
Ama shto ima da se misli za toa jas ne znam Makedonsexsexsex! I toa e sex kako i vaginalnot.Ne e nekoj bauk. Nekoi devojki,ili vo nekoi kulturi i religii zenite praktikuvaat prvo analen sex, a potoa vaginalen. Stravot od nepoznatoto ili neisprobanoto moze da e prisuten i kaj mashkite i kaj zenskite. So vistinski partner nishto ne e problem.I da se ispituva i da se eksperimentira. (I trudna niedna ne ostanala dosega od analen sex. )
ps-Unreal ,ne bi se slozila deka za mashkite e isto vaginalen i analen sex.Poinakov sex , poinakvo chuvstvo,obostrano.
|
Made on earth |
|
report to moderator
|
 |
|
|
Unreal
Опуштено

2903 Posts
|
Posted - April 26 2006 : 13:14:53
|
| quote: | Originally posted by LIDIJA - SKorpija
Ama shto ima da se misli za toa jas ne znam Makedonsexsexsex! I toa e sex kako i vaginalnot.Ne e nekoj bauk. Nekoi devojki,ili vo nekoi kulturi i religii zenite praktikuvaat prvo analen sex, a potoa vaginalen. Stravot od nepoznatoto ili neisprobanoto moze da e prisuten i kaj mashkite i kaj zenskite. So vistinski partner nishto ne e problem.I da se ispituva i da se eksperimentira. (I trudna niedna ne ostanala dosega od analen sex. )
ps-Unreal ,ne bi se slozila deka za mashkite e isto vaginalen i analen sex.Poinakov sex , poinakvo chuvstvo,obostrano.
|
Не знам, не би знаел за да ја кажам разликата  |
Perhaps it is good to have a beautiful mind, but an even greater gift is to discover a beautiful heart.
|
|
report to moderator
|
 |
|
|
TimeHacker
ALBANIAN

2247 Posts
|
Posted - May 10 2006 : 19:39:47
|
| yoo iam probano bash COOL e :) |
You The Public Make The Stars |
|
report to moderator
|
 |
|
|
Unreal
Опуштено

2903 Posts
|
Posted - May 10 2006 : 19:50:13
|
| quote: | Originally posted by TimeHacker
yoo iam probano bash COOL e :)
|

Абе TimeHacker да не се збуна нешто? Темава е за Анален секс, а не за Вива Сокови    |
|
|
report to moderator
|
 |
|
|
xokaido
Warrior_For_Life

874 Posts
|
Posted - May 11 2006 : 03:57:25
|
| Analen seks sto da mislam za toa nisto analen ali za oral ne znam mnogu mi e odvraten |
LiGhT_GuEdS_Me_To_My_LiFe (ELektron|C) |
|
report to moderator
|
 |
|
|
Mara
Македонка права

10396 Posts
|
Posted - May 11 2006 : 08:12:51
|
| quote: | Originally posted by xokaido
Analen seks sto da mislam za toa nisto analen ali za oral ne znam mnogu mi e odvraten
|
ама ти си пробал орал па ти се гади....или од филмови заклучуваш?   |
|
report to moderator
|
 |
|
|
Unreal
Опуштено

2903 Posts
|
Posted - May 11 2006 : 08:47:30
|
Како може да му се гади на некој од орален секс а практикува мастурбирање? Само немој да кажеш сеа дека не си мастурбирал во животот? |
|
|
report to moderator
|
 |
|
|
SydneyGuy
Бруцош

568 Posts
|
Posted - May 12 2006 : 06:55:11
|
Some women have been known for saying that anal sex is a pain in the ass (or 'arse' if you're not from USA) Personally, I prefer to have oral sex - both giving and receiving - that's why my favourite number is 69  |
Be selective |
|
report to moderator
|
 |
|
Topic  |
|